Buitenzonwering

Zonwering voor buiten

Zonwering biedt comfort en een aangename verkoeling bij zonnig weer. Degalux heeft een groot assortiment aan zonneschermen en screens. Al onze producten worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt en zijn uiterst effectief. Kies het product dat past bij uw situatie. Profiteren van persoonlijk advies? Kom in contact met eens van onze dealers.

zonnescherm: terrasscherm zonwering tuin

Zonwering uit de Degalux fabriek

Al onze producten worden gemaakt in onze fabriek in Barneveld. Doordat we alles in eigen hand hebben kunnen we onze producten tegen een scherpe prijs aanbieden. Daarmee laten wij zien dat goede zonwering niet duur hoeft te zijn. Bekijk hieronder onze producten waarmee je verzekerd bent van comfort.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Bekijk al onze buitenzonwering:

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Rolluik

Rolluik

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Terrasscherm

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Zonwering kopen

Wilt u zonwering kopen? Dat kan bij een van onze dealers. Zij komen de zonwering voor u inmeten. Ondertussen gaan wij aan de slag met het op maat maken van uw zonwering. Zo kunt u optimaal genieten van het zonnige weer in Nederland. Bekijk onze screens, ritsscreen, terrasschermen, uitvalschermen of rolluiken en vraag direct een offerte aan.

Screen woning

Screens buitenzonwering

Screens zijn stijlvolle zonwering die het zonlicht buitenshuis houden. Met screens kunt u wel van binnen naar buiten kijken maar niet van buiten naar binnen. Daardoor bieden screens niet alleen zonwering maar ook privacy.

Naast screens zijn er ook ritsscreens. Ritsscreens zijn aan de zijkant verbonden aan de zijgeleider. Daardoor zijn het windvaste screens en klapperen deze niet.

Bovendien zijn er ook screens op zonne-energie. Deze screens werken dankzij een zonnepaneel aan de voorzijde en zijn volledig duurzaam!

Rolluiken als zonwering

Verduisterende screens bestaan niet. Screens verduisteren niet 100%. Wilt u zonwering die wel volledig verduisterd? Kies dan voor rolluiken.

Rolluiken houden de kamer volledig donker en zijn daardoor het meest effectief. Bovendien bieden rolluiken ook isolatie tegen warmte, geluid en kou.

De rolluiken van Degalux zijn standaard inbraakwerend, zijn stijlvol door de kleinste rolluikkast van Nederland en zijn bovendien ook op zonne-energie verkrijgbaar.

Veelgestelde vragen

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218