Automatische zonwering

Buitenzonwering met automatische bediening

Zonwering biedt comfort en een aangename verkoeling bij zonnig weer. Degalux heeft een groot assortiment aan zonneschermen, screens en rolluiken. Al onze producten worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt en zijn uiterst effectief. De buitenzonwering is automatisch bedienbaar. Met automatische zonwering profiteer je van maximaal comfort.

zonnescherm: terrasscherm zonwering tuin

Bekijk al onze automatische zonwering:

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Rolluik

Rolluik

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Terrasscherm

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Automatische zonwering kopen

Wilt u automatische zonwering kopen? Dat kan bij een van onze dealers. Zij komen de zonwering voor u inmeten. Ondertussen gaan wij aan de slag met het op maat maken van uw automatische zonwering. Zo kunt u optimaal genieten van het zonnige weer in Nederland. Bekijk onze producten, kies voor automatische bediening en vraag eenvoudig een offerte aan.

Screen woning

Automatische zonwering op zonne-energie

Wilt u automatische zonwering kopen? Dat kan ook duurzaam!

Degalux heeft een motor die werkt op zonne-energie. Aan de voorkant van uw screen op zonne-energie of rolluik op zonne-energie komt dan een zonnepaneel. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu op. Dag- en zonlicht is nodig om de accu op te laden.

Wilt u gebruik maken van automatische zonwering op zonne-energie? Kies dan bij het aanvragen van een offerte voor de Solar motor.

Zonwering elektrisch rolluike

Vraag een offerte aan voor automatische zonwering:

Automatische zonwering die verduisterd

Bent u op zoek naar automatische zonwering die uw kamer verduisterd? Dat zijn elektrische rolluiken ideaal! Rolluiken verduisteren uw kamer. Daardoor blijft de temperatuur in huis lager.

Ook zijn rolluiken inbraakwerend. Alle rolluiken van Degalux hebben namelijk standaard anti optil veren. Hierdoor is het voor inbrekers bijna onmogelijk om vanaf buiten de rolluiken op te tillen.

Daarnaast bieden rolluiken privacy en isolatie. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken. Ook houden rolluiken de warmte in zomer en de kou in de winter buiten. Zo blijft het klimaat in huis altijd aangenamer.

Degalux heeft ook rolluiken op zonne-energie. Daarmee kiest u voor duurzaamheid én optimaal gemak.

Automatische zonwering met doorkijk

Bent u op zoek naar automatische zonwering met doorkijk? Dat zijn screens ideaal! Screens houden de zoninval naar binnen tegen maar belemmeren niet de doorkijk naar buiten.

Ook bieden screens privacy. Voorbijgangers kunnen namelijk niet naar binnen kijken. Screens hebben in vergelijking met rolluiken een elegantere uitstraling. Dit komt omdat de kast kleiner is.

Degalux heeft ook screens op zonne-energie. Daarmee kiest u voor duurzaamheid én optimaal gemak.

Automatische zonwering voor schaduw in de tuin

Bent u op zoek naar elektrische zonwering die een aangename schaduw biedt in uw tuin of op het terras? Dat zijn elektrische zonneschermen ideaal!

Zonneschermen houden uw woning koeler doordat de zon niet naar binnen schijnt. Ook bieden deze een aangename schaduw in uw tuin of op uw terras. Hierdoor kunt u met het warme weer in uw tuin genieten. Ook zijn terrasschermen ideaal als het ‘s avonds afkoelt. De warmte blijft namelijk langer onder het terrasscherm hangen. Zo kunt u genieten van de lange zomeravonden.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Veelgestelde vragen

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218