Zonwering en domotica

Profiteer van maximaal comfort met domotica

Met een domotica systeem bent u verzekerd van maximaal comfort. Dit systeem zorgt ervoor dat verschillende apparaten met elkaar communiceren en zo samenwerken voor slim gebruik. Daarom wordt dit ook wel ‘smart home’ genoemd.

Er zijn verschillende mate van comfort. Zo kunt kiezen voor relatief eenvoudige communicatie zoals de verlichting die automatisch aan gaat als u binnenloopt of de tempratuur in huis bedienen via een app. Maar u kunt zich ook volledig laten ontzorgen met huisautomatisering. Hierbij gaat de zonwering automatisch uit als de zon schijnt of gaat de verlichting aan zodra het donker wordt.

Rolluiken op maat gemaakt

Kom in contact met een dealer

Ik wil zonwering aansluiten op domotica, waar moet ik op letten?

Niet alle zonwering kan zomaar aangesloten worden op domotica. De systemen moeten met elkaar kunnen communiceren. Dit kan alleen als de apparaten dezelfde taal spreken.

Hierbij is er een belangrijk verschil tussen de motoren van Degalux of van Somfy. Alleen de motoren van Somfy zijn aan te sluiten om de domotica- en smart home systemen van Somfy.

Degalux motor

De keuze voor een Somfy motor

Een motor van Somfy is ideaal voor u als u:

  1. gebruik wilt maken van zonwering in combinatie met domotica systeem van Somfy;
  2. verzekerd wilt zijn van 5 jaar garantie;
  3. al andere apparaten van Somfy heeft.

Hoeft u geen gebruik te maken van bovenstaande drie punten? Kies dan voor een motor van Degalux. Dit zijn motoren met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien heeft u drie jaar garantie en heeft u keuze uit een motor op zonne-energie.

Om zonwering aan te sluiten op domotica is ook de keuze voor de motor belangrijk. Niet alle motoren van Somfy zijn geschikt voor domotica. Alleen de IO en RTS motoren zijn uiteindelijk smart te bedienen.

Hierover geven onder dealers persoonlijk advies. Zo weet u zeker dat u de motor heeft die aan jouw wensen en verwachtingen voldoet.

Ziet u uzelf al zitten?

Met domotica zorgt u met één druk op de knop voor de juiste sfeer. Zo kunt u vaste scenario’s maken waardoor bijvoorbeeld de rolluiken dicht gaan en de verlichting sfeervol aan gaat. Dit is niet alleen ideaal als u de juiste sfeer in huis wilt creëren maar ook als u bijvoorbeeld op vakantie bent en het huis er bewoond uit wilt laten zien. De rolluiken gaan dan bijvoorbeeld automatisch dicht als het donker wordt. Wist u dat rolluiken inbraakwerend zijn en daardoor altijd extra veiligheid bieden?

Screens van binnenuit gezien

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218