Elektrische zonwering

Buitenzonwering met elektrische bediening

Zonwering biedt comfort en een aangename verkoeling bij zonnig weer. Degalux heeft een groot assortiment aan zonneschermen, screens en rolluiken. Al onze producten worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt en zijn uiterst effectief. De buitenzonwering is elektrisch bedienbaar. Met elektrische zonwering profiteer je van optimaal gemak.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Bekijk al onze elektrische zonwering:

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Rolluik

Rolluik

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Terrasscherm

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Elektrische zonwering kopen

Wilt u elektrische zonwering kopen? Dat kan bij een van onze dealers. Zij komen de zonwering voor u inmeten. Ondertussen gaan wij aan de slag met het op maat maken van uw elektrische zonwering. Zo kunt u optimaal genieten van het zonnige weer in Nederland. Bekijk onze producten, kies voor elektrische bediening en vraag eenvoudig een offerte aan.

Screen woning

Elektrische zonwering op zonne-energie

Wilt u elektrische zonwering kopen? Dat kan ook duurzaam!

Degalux heeft een motor die werkt op zonne-energie. Aan de voorkant van uw screen op zonne-energie of rolluik op zonne-energie komt dan een zonnepaneel. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu op. Daglicht is al voldoende om de accu op te laden.

Wilt u gebruik maken van elektrische zonwering op zonne-energie? Kies dan bij het aanvragen van een offerte voor de Solar motor.

Zonwering elektrisch

Vraag een offerte aan voor elektrische zonwering:

Veelgestelde vragen

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright DegaLux

KvK 24342218