Zonwering op maat

Op de millimeter nauwkeurig gemaakt door onze specialisten

Voor welk type zonwering gaat u?

Alle zonwering op maat gemaakt in onze Degalux fabriek

Gaat u voor zonwering op maat?

Met zonwering op maat bent u verzekerd dat de zonwering aan al uw wensen voldoet. Wij maken alle zonneschermen, screens en rolluiken in onze fabriek in Barneveld. Zo zorgen we dat de zonwering precies wordt gemaakt zoals u hem wilt hebben!

Dus u kiest de afmetingen, kleuren en bediening en wij gaan aan de slag met het zagen, assembleren en verpakken. Voor welk type zonwering kiest u?

Zonwering Op Maat

Zonnescherm op maat

Met een zonnescherm op maat profiteert u van een aangename schaduw in de tuin, op het terras of op uw balkon. Ook blijft de temperatuur in huis lager doordat er geen direct zonlicht naar binnen schijnt. Een zonnescherm is dus echt een musthave in de zomer!

Met een zonnescherm op maat zorgt u dat de zon niet naar binnen schijnt en dat u gebruikt kunt maken van de gewenste hoeveelheid schaduw.

Zonwering Op Maat

Screens op maat

Screens op maat zijn ideaal als u gebruik wilt maken van zonwering, maar geen opgesloten gevoel wilt krijgen. Met screens kijkt u namelijk nog wel van binnen naar buiten.

Terwijl voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Screens zijn dus niet alleen ideaal voor zonwering maar ook voor privacy.

Wist u dat Degalux ook screens op zonne-energie heeft? Hiermee kiest u voor het gemak van screens in combinatie met een duurzame motor.

Rolluiken op maat

Wilt u profiteren uiterst effectieve zonwering en verduistering? Ga dan voor rolluiken. Rolluiken verduisteren 100%. Daardoor zijn rolluiken de meest effectieve zonwering.

Ook bieden rolluiken isolatie tegen de kou in de winter en geluid. Daarnaast zijn rolluiken ook inbraakwerend.

Net zoals screens zijn ook rolluiken verkrijgbaar met Solar motor. Rolluiken op zonne-energie zijn duurzaam en ideaal om een kamer volledig donker te houden en de temperatuur in huis aanzienlijk lager te houden in de zomer.

De juiste maten bepalen

Om de juiste afmetingen voor uw zonwering te bepalen, komt een van onze dealers de zonwering bij u inmeten.

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. De dichtstbijzijnde Degalux dealer neemt dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens gaan wij aan de slag in de productie en komt de dealer weer bij u langs om de zonwering te monteren.

Zonwering Op Maat

Kies uw zonwering op maat:

Veelgestelde vragen over zonwering op maat:

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218