Zonwering voor de tuin

Zonwering voor in de tuin

Zonwering biedt comfort en een aangename verkoeling bij zonnig weer. Degalux heeft een groot assortiment aan zonneschermen en screens. Al onze producten worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt en zijn uiterst effectief. Terrasschermen en screens worden veel gebruikt als zonwering in de tuin. Met zonwering in de tuin geniet u extra lang van de zomerse Nederlandse dagen en lange zomeravonden. Bent u al klaar voor de zomer?

zonnescherm: terrasscherm zonwering tuin

Screens voor in de tuin

In eerste instantie denk je bij een screen vaak aan zonwering voor de ramen maar een screen kan ook uitstekend in de tuin gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een screen bij de veranda of overkapping. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Verkoeling onder de veranda
  • Minder last van fel licht
  • Geen regen onder de overkapping
  • Meer privacy
  • Minder muggen
Screen zonwering tuin

Screens op zonne-energie

Voor in de tuin kunt u het beste gebruik maken van screens op zonne-energie. Screens op zonne-energie werken dankzij een zonnepaneel aan de voorzijde van de screen. Hierdoor laadt de accu op een duurzame manier op. Bovendien hoeft het screen niet aangesloten te worden op het stroom. Hierdoor is de screen eenvoudiger te plaatsen in de tuin.

Vanwege de wind in de tuin raden wij aan om een ritsscreen te kiezen. Een ritsscreen is windvast.

Ritsscreen met motor op zonne-energie

Zonnescherm in de tuin

Tijdens de Nederlandse zomers kun je inmiddels niet meer zonder. Een zonnescherm biedt een aangename verkoeling in de tuin zodat u van de warme dagen kunt genieten. Bovendien houdt het zonnescherm in de avond de warmte langer vast waardoor het ook in de avond aangenaam blijft.

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Zonwering voor in de tuin kopen

Wilt u zonwering kopen? Dat kan bij een van onze dealers. Zij komen de zonwering voor u inmeten. Ondertussen gaan wij aan de slag met het op maat maken van uw zonwering. Zo kunt u optimaal genieten van het zonnige weer in Nederland.

Screen woning

Vraag een offerte aan voor uw zonwering

Of bekijk al onze producten:

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Rolluik

Rolluik

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Terrasscherm

zonnescherm: terrasscherm zonwering

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218