Verticale zonwering

Verticale zonwering voor verkoeling

Verticale zonwering is elk type zonwering dat van boven naar beneden rolt of schuift zoals uitvalschermen, screens en rolluiken. Zonwering biedt comfort en een aangename verkoeling bij zonnig weer. Al onze producten worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt en zijn uiterst effectief. Wil je in contact komen met een dealer om zonwering te laten inmeten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zonwering screen rolluik

Bekijk al onze verticale zonwering:

Rolluik

Rolluik

Ritsscreens

Screen afgeschuind antraciet

Screens

Screen afgeschuind antraciet

Uitvalscherm

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Verticale zonwering op zonne-energie

Wilt u screens of rolluiken kopen? Dat kan ook duurzaam!

Degalux heeft een unieke motor die werkt op zonne-energie. Aan de voorkant van uw screen op zonne-energie of rolluik op zonne-energie komt dan een zonnepaneel. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu op. Dag- en zonlicht is voldoende om de accu op te laden.

Wilt u gebruik maken van zonwering op zonne-energie? Kies dan bij het aanvragen van een offerte voor de Solar motor.

Screen solar motor / zonwering op zonne-energie

Verticale zonwering die verduisterd

Bent u op zoek naar verticale zonwering die uw kamer verduisterd? Dat zijn rolluiken ideaal! Rolluiken verduisteren uw kamer. Daardoor blijft de temperatuur in huis lager.

Ook zijn rolluiken inbraakwerend. Alle rolluiken van Degalux met een Somfy motor hebben namelijk standaard anti optil veren. Hierdoor is het voor inbrekers bijna onmogelijk om vanaf buiten de rolluiken op te tillen.

Daarnaast bieden rolluiken privacy en isolatie. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken. Ook houden rolluiken de warmte in zomer en de kou in de winter buiten. Zo blijft het klimaat in huis altijd aangenamer.

Degalux heeft ook rolluiken op zonne-energie. Daarmee kiest u voor duurzaamheid én optimaal gemak.

Verticale zonwering met doorkijk naar buiten

Bent u op zoek naar verticale zonwering met doorkijk? Dat zijn screens ideaal! Screens houden de zoninval naar binnen tegen maar belemmeren niet de doorkijk naar buiten.

Ook bieden screens privacy. Voorbijgangers kunnen namelijk niet naar binnen kijken. Screens hebben in vergelijking met rolluiken een elegantere uitstraling. Dit komt omdat de kast kleiner is.

Degalux heeft ook screens op zonne-energie. Daarmee kiest u voor duurzaamheid én optimaal gemak.

Verticale zonwering windvast

Bent u op zoek naar verticale zonwering met die goed te gebruiken is op locaties met veel wind? Dat zijn ritsscreens ideaal! Ritsscreens houden de zoninval naar binnen tegen maar belemmeren niet de doorkijk naar buiten.

Ook bieden screens privacy. Voorbijgangers kunnen namelijk niet naar binnen kijken. Ritsscreens zitten met een rits vast aan de zijkant. Hierdoor heb je geen last van schitteringen én gaat de screen niet klapperen bij wind.

Degalux heeft ook screens op zonne-energie. Daarmee kiest u voor duurzaamheid én optimaal gemak.

Ritsscreen

Verticale zonwering met doorkijk naar buiten

Bent u op zoek naar verticale zonwering met doorkijk? Naast screens kunt u ook kiezen voor uitvalschermen.

Uitvalschermen geven sfeervol licht en houden de zon buitenshuis. Van een uitvalscherm krijgt u geen opgesloten gevoel omdat u gewoon langs een uitvalscherm heen kunt kijken.

Zonwering terrasscherm: uitvalscherm

Vraag een offerte aan voor verticalezonwering:

Veelgestelde vragen

Heeft u interesse in een van onze producten?

Matthijs

Productspecialist

Copyright degalux

KvK 24342218